SPIS DIN KYLLING MED GOD SAMVITTIGHED

Din kylling er opvokset på et familieejet landbrug I Himmerland. Her har vi haft kyllinger gennem 3 generationer, og hver eneste dag har vi arbejdet hårdt på at skabe de helt rigtige rammer for kyllingernes opvækst. Ved at vise dem respekt og give dem de bedste levevilkår, tror vi på, at vi sikrer en høj kvalitet. Derfor tager vi selv hand om vores kyllinger fra deres første dag og helt frem til slagtningen, som foregår på vores eget slagteri lige her I Himmerland.

Lokal
Himmerland Kyllings farme og slagteri ligger i og omkring landsbyen Kølby – i Himmerland.
Siden 1963
I dag er det 3. generation af familien der driver
Himmerland Kylling.
100% Dansk
En Himmerland Kylling er dansk. Vores kyllinger er både klækket, opdrættet og slagtet i Danmark – og selvfølgelig under streng dyrlæge kontrol fra før de bliver klækket til du kan finde dem i butikken
100% Salmonellafri
Hos Himmerland Kylling går vi aldrig på kompromis med fødevaresikkerhed. Derfor er Himmerland Kylling 100% fri for salmonella.
100% Kød
En Himmerland Kylling er ren og skær kylling – uden nogen form for marinade, lage eller tilsætning i det ferske kyllingekød.
Bæredygtig produktion
På Himmerland Kylling bliver vores kyllingestalde opvarmet miljøvenligt og med 100% grøn vindmølle energi.
Special foderblanding
Alle Himmerland Kyllinger har fri adgang til vores egenudviklet foderblanding. Ligeledes får kyllingerne eng hø fra vores egne marker. Det giver en naturlig aktivitet i stalden, samt en rigtig god smag og en fast struktur i kødet.
Kort transporttid for kyllingerne
Himmerland Kyllingerne bliver både klækket, opdrættet og slagtet i Jylland, hvilket giver kyllingerne en kort transporttid. Fra kyllingefarmene til vores eget slagteri er der max 25 min transporttid.
Dyrevelfærd
Himmerland Kylling har indgået et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse om at højne den generelle dyrevelfærd i kyllinge opdræt. Det gør vi fordi vi toror på at dyrevelfærd også kan smages.
Nænsom bedøvelse
På vores eget slagteri er vi de eneste i Danmark der bedøver kyllinger med CO2, det giver langt mindre stressende dyr og derved bedre dyrevelfærd.
Økologiske Kylling
Den økologiske kylling har 90% mere plads og lever 75% længere end en alm konventionel kylling.
Fritgående Kylling
Den Fritgående lever 75% længere og har 68% mere plads end en alm konventionel kylling.
Udearealer
Marker og enge beplantes med træer og buske …
naturligt miljø