Vores kyllinger

En Himmerland kylling er opvokset på vores familieejede landbrug i Himmerland. Og i 3 generationer har familien arbejdet på at skabe de helt rigtige rammer for kyllingernes opvækst. Respekt for dyrene og gode levevilkår giver nemlig både god smag og god samvittighed. Og så skader det jo heller ikke at have erfaring siden 1963.

I 2017 har vi udvidet produktionen med økologiske og fritgående kyllinger.

Valget er dit. Men ligegyldigt hvilken Himmerland Kylling, du putter i kurven, får du dyrevelfærd og god smag med hjem. Alle 3 slags kyllinger er opvokset i Himmerland på et familieejet landbrug, hvor der hver dag arbejdes hårdt for at skabe de helt rigtige rammer for kyllingernes opvækst. Prøv dem, og smag selv forskellen.

Traditionel

På vores bæredygtige landbrug i Himmerland går vores kyllinger frit rundt i en lun stald, opvarmet med grøn energi. Og det er vores helt eget naturlige foder, der giver den ekstra gode smag.

Vores konventionelle kylling har 25% mere plads end en helt almindelig konventionel kylling.

Fritgående

Vi tror på, at man kan smage den friske, himmerlandske luft. Og du kan selv smage efter. For vores fritgående kyllinger har nemlig haft en helt naturlig opvækst med adgang til vores arealer i det fri.

En fritgående kylling har 48% mere plads og lever 75% længere end en helt almindelig konventionel kylling.

Økologisk

Der er forskel på kyllinger. Og den allerstørste smagsoplevelse er den økologiske. En økologisk og fritgående kylling, der er opvokset i sit helt eget tempo med adgang til økologisk foder og åben himmerlandsk himmel.

En økologisk, fritgående kylling har 90% mere plads og lever 75% længere end en helt almindelig konventionel kylling.