Smagen af bæredygtigt landbrug

Himmerland Kylling bor i det det grønne Nordjylland. Vi har dyrevelfærd og bæredygtighed i blodet og gode rammer for kyllingerne på dagsordenen. Det forpligter i hele produktionen – lige fra ægget klækker til kyllingestegen er klar til dig.

Omtanke for dyr, natur og den gode smag

Hvis du går op i, hvor din kylling kommer fra, er det en god idé at vælge den, der står Himmerland på.

Himmerland Kylling har nemlig gennem 3 generationer arbejdet på at skabe de bedste rammer for vores kyllinger med størst muligt hensyn til naturen, der omgiver os.

Kyllingerne får Himmerlands eget, særlige foder og kan gå rundt og skrabe i enghø fra landbrugets marker. Himmerland Kyllings udearealer er fyldt med træer og buske, som giver et naturligt miljø for vores økologiske og fritgående kyllinger, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Himmerland Kylling bruger 100 % grøn vindenergi og opvarmer staldene miljøvenligt.

Når tiden kommer til slagtning, er der ikke langt til slagteriet, for det hele foregår i lokalområdet – med nænsom bedøvelse og en langt mindre grad af stress for kyllingerne. Bagefter køles de med luft og ikke vand, så overfladen holder sig tør, og der tilsættes ingen form for marinade eller lage – du får altså 100 % kylling, som smager virkeligt godt og bliver lækker og sprød i ovnen.